© Astrid Brynnum Andersen

Kom med indenfor hos Ganni-butikschef Astrid Brynnum Andersen

En lyserød sofa, pink stole, blå reoler og et stort, gult spejl. Der er masser af inspiration at hente i Astrid Brynnum Andersens hjem, som hun indretter med betagende former og vilde farver.

Hvad har du senest brugt maksimalt 1.000 kroner på til hjemmet?
"Jeg bruger ret mange penge på min bolig, men jeg køber oftest brugt. Mit seneste køb er min Verner Panton-stol, jeg bruger som sofabord. Det var noget af et projekt at få den fragtet med hjem i offentlig transport.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem og din stil?
"Det rene cirkus. Jeg er for det første et værre rodehoved, og så har alle mine møbler forskellige farver og sjove former.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Lad være med at købe ting, bare fordi de er en god investering, er klassikere eller har en 'sikker' farve. Køb dem, fordi du elsker dem – også selvom farven er fuldstændigt åndssvag og ikke passer til resten af dit hjem. Køb tingen i den skøre farve, hvis du i virkeligheden kan lide den bedre end den grå.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Uden tvivl mine to lyserøde Verner Panton-stole, dem skiller jeg mig aldrig af med. Jeg leder fortsat efter to mere, men de produceres ikke længere i den farve, så det kan godt være lidt af en skattejagt at finde frem til dem."