© Josefine gørup

Kom med indenfor i Josefines 802 kvm herregård på Djursland

En hemmelig trappe og farverige vægge. Josefine Gørup Jacobsen og hendes mand Michael indretter deres nyrenoverede herregård fra 1925 i smukke farver og med masser af personlighed.

Hvad har du senest brugt max. 1.000 kroner på til dit hjem?
"Jeg køber ikke særlig mange nips ting til vores hjem, da jeg synes, at vi har nok efterhånden. Jeg vil hellere spare sammen til nogle lidt dyrere køb. Det sidste mindre køb jeg har lavet er en sjov kaffekop købt på et marked i Ebeltoft i sommer."

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Vi har en "hemmelig" trappe ned til vinkælderen i vores slyngelstue, som man ikke kan se, da bogreolen kan åbnes – og man går ind gennem reolen, for at komme ned til kælderen. Det er noget min mand har fundet på og bygget. I starten synes jeg det var lidt åndssvagt, men i dag synes jeg, at det er en ret sej detalje i huset."

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Jeg kan rigtig godt lide at bruge farver i min indretning og møblering af vores hus. Jeg synes altid, at man skal vælge den farve på væggen eller den farve på sofaen som man bedst kan lide, og ikke altid tænke over, om man nu bliver træt af det om 10 år. Det kan hurtigt blive kedeligt, hvis man altid vælger noget som er tidsløst. Jeg har i hvert fald aldrig fortrudt de farverige valg som vi har taget i vores hus, og jeg elsker stadig vores blå køkken."

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Jeg købte for nogle år siden en gammel lyserød vase hos en kræmmer. Den er jeg virkelig glad for, og den står altid med friske blomster i, når jeg har dem i haven."