© Sussie Frank

Kom med indenfor i Sussie Franks smukke, pastelfarvede sommerhus på 70 kvadratmeter

Ejer du et sommerhus, eller er du bare vild med dem, kan du med fordel tage et kig ind i denne hyggelige oase i Blokhus, hvor der er masser af inspiration at hente.

Hvordan vil du beskrive stilen?
"Et girly Morten Korch-sommerhus. Det er sort udenpå og pastelfarvet indeni. Det var visionen at skabe et hyggeligt sommerhus med de rum, huset var født med, og samtidig skabe en harmonisk pasteldrøm, som kan være et fristed, hvor man bare 'kan være'. Smukke ting at se på, omgivet af smukke farver, er det, jeg har arbejdet ud fra.”

Hvad er dit seneste køb til huset?
"Et sofabord, som endnu ikke har fået en plads i huset.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Åh, jeg har mange, men min vintage kurvestol med sommerfugleryg, mit patchwork-tæppe, som jeg bruger som sengetæppe i soveværelset, og den mintgrønne vintage lampe er nogle af favoritterne – men jeg kunne blive ved.”

Hvad er dit bedste indretningstip til sommerhuse?
"Er du til farver, så udvælg dig maksimum tre-fire farver som base, og lad samme farve gå igen i eksempelvis kunst på vægge, tekstiler i form af tæpper eller puder med videre. Det handler ikke om bare at putte farver ind, det skal være harmonisk og ikke for rodet at se på. Omgiv dig desuden med ting, du holder af, og vælg altid med hjertet.”