© Quinn Gravier

Kom med indenfor i Tays vilde hjem fyldt med DIY-projekter

Vilde farver, humoristiske møbler og innovative DIY-fund. Der er ingen grænser for indretningen i Tay BeepBoops hjem i San Francisco.

Hvad er dit favoritrum?
"Det er svært at vælge, men måske min stue. Det er et meget afslappende rum, og fordi jeg er et rigtigt hjemmemenneske, er det vigtigt for mig, at det er et behageligt rum at være i. Lige nu er det fyldt med en masse af mine egne DIY-projekter. Jeg har blandt andet lavet den grønne gavl bag min sofa, mit store spejl med ko-print og det mønstrede maleri i loftet."

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Min kæreste, som flyttede ind for et par måneder siden, er en dygtig kunstner. Han laver blandt andet unikke, modellerede monsterhoveder, som hænges op på plader. Jeg føler mig som den heldigste person i verden, at jeg får lov til at have så meget at hans kunst hængende.”

Hvad har du senest købt til dit hjem?
"Det seneste køb til mit hjem må være min lilla velourskammel, som ligner en gigantisk, vævet knude. Den er virkelig sjov og dekorativ.”

Hvordan vil du beskrive stilen i dit hjem?
"Jeg har alt for mange stilarter til, at jeg kan indsnævre det til én, men en ting er sikkert: Stilen er skør. Derudover vil jeg karakterisere den som eklektisk vintage-minimalisme blandet med moderne møbler fra midten af 1900-tallet, pop-design, masser af farver samt barok og fransk landstil.”

Hvad er dit bedste indretingstip?
"Gør det, som gør dig glad. Hvorfor gå op i, om andre folk kan lide det? De mennesker bor jo ikke i dit hjem.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Det må være mit vintage spisebord og stole fra midten af 1900-tallet. Det var med dem, jeg lærte at ompolstre, og de var også mit første DIY-projekt. Derfor er det også det fund, jeg sætter mest pris på i mit hjem.”

Hvad er dit favorit-DIY-projekt i dit hjem?
"Det er enten min entré, som jeg har malet i et blåt og hvidt mønster, eller min sengegavl, som er en plantevæg, der omgiver min seng.”

Hvad er dit bedste tip, hvis man gerne vil have flere farver ind i sin indretning?
"Bare gør det. Det er faktisk det.”

Hvad er dit bedste tip, hvis man gerne vil have en mere personlig indretningsstil?
"Lad være med at følge trends og gør i stedet det, du føler for. Hvis du alligevel ikke kan lide det, kan det meste laves om igen.”