Se min bolig: Anine Bing

Kom med indenfor i den danske designers hjem i L.A. – indretningen emmer af hippievibes, og samlingen af Chanel-tasker vil blæse de fleste bagover

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
1 / 11

Hendes boheme-barndom i 70’erne har tegnet den danske designer Anine Bings stil – både når hun designer tøj i eget navn, og når det gælder indretningen af hjemmet under L.A.’s gavmilde sol.

Her bor hun blandt loppefund og minder sammen med sin mand, Nicolai, og deres to børn, Bianca og Benjamin.

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
2 / 11

Historie

“Alt med en historie tiltrækker mig. Jeg ville til hver en tid vælge et ældre hus fremfor et moderne, og jeg er stor fan af loppemarkeder.

Vores hus i L.A. er fra begyndelsen af 1900-tallet, og trappen her er en af mine favoritdetaljer i huset. Trinene er malet sorte, og gelænderet har håndlavede stuk-detaljer, der er så smukke. De to kister har jeg fundet på loppemarkeder, og tasken er fra min kommende kollektion.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
3 / 11

Favoritskabet

“Det her skab er et af mine favoritmøbler i hele huset. Det er lidt af et mirakel, at det står her i L.A. i dag. Jeg fandt det i København, dagen før min mand, Nicolai, og jeg flyttede tilbage til L.A.

Vi havde allerede sendt alle vores ting afsted, så da jeg kom hjem med det her, fik Nicolai næsten et sammenbrud. På en eller anden måde lykkedes det os at få det med.

I dag er vi meget glade for det, men den gang på den regnvåde dag i Danmark fik det skab os næsten skilt. Taskerne er fra Chanel.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
4 / 11

Læderjakker

“Læderjakker har været en del af min garderobe, siden jeg var teenager.

Jeg fik den nuttede, lille læderjakke til højre lavet til min datter, Bianca, da hun var et par år gammel. Hun elsker, når vi kører tvillinge-stilen.

Jeg styler min læderjakke med en Chanel-taske, jeans og mine egne støvler med guldnitter.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
5 / 11

Skohylden

“Jeg er privilegeret, at jeg har så meget plads til mit tøj. Da jeg var yngre, var jeg et rodehoved, især når det gjaldt mit tøj og mine sko. I dag er jeg besat af at organisere.

Jeg elsker den her skohylde, fordi den gør, at jeg aldrig glemmer mine sko – de står altid fremme. Guldstøvlerne øverst er fra min kommende efterårskollektion. Efteråret handler om 70’erne, og støvlerne ser fantastiske ud med et par stumpejeans eller en kjole. Mine sko er blandt andet fra Chanel, Converse og Minnetonka.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
6 / 11

Familieminder

“Jeg elsker at sætte små, søde familieminder i ramme. Jeg tager masser af billeder, og en gang imellem er der et nyt et, jeg bare er nødt til at have stående fremme.

Her er også to af mine favorittasker lige nu: En gylden Chanel-taske fra 70’erne og en vintage cross body bag, også fra Chanel. Jeg er vild med små tasker for øjeblikket – de er sjove og nemme at style med nærmest alt.

Lysestagen er et andet loppemarkedsfund ligesom spejlbakken, der for mig er indbegrebet af Old Hollywood. Du kan finde dem overalt på markederne her i L.A.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
7 / 11

Hjemmelavet bakke

“Jeg lavede bakken til højre sammen med min svigermor, da hun besøgte os fra Danmark i julen.

Jeg samler på porcelæn fra Royal Copenhagen og har gemt alle de kopper og tallerkener, der er gået i stykker i årenes løb. Bakken var en fin måde at bruge alle de små stykker. Det var nemt, og jeg er så glad for resultatet.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
8 / 11

Coco Chanel

“Jeg har altid beundret Coco Chanel. Jeg er en denim og bukse-pige, og jeg er vild med, hvordan hun i sin tid revolutionerede den måde, kvinder klæder sig på.

Skabet har jeg fundet på The Fairfax Market her i L.A. Det er her, jeg har de parfumer og smykker, som jeg bruger til daglig.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
9 / 11

Farvekoordination

“Farvekoordination er nøgleordet til orden i mit skab. Jeg sammensætter ting efter kategori, og så inddeler jeg dem efter farve.

Jeg rydder tit op i mit skab, og jeg forsøger kun at gemme ting, som jeg rent faktisk bruger – eneste undtagelse er ting i læder og ruskind, dem beholder jeg i længere tid.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
10 / 11

Boho-besættelse

“Jeg voksede op i et meget boheme-præget miljø. Vi var fem søskende, og mine forældre var ægte hippier.

Det er helt sikkert noget, der har påvirket min stil – både når det gælder den måde, jeg klæder mig på, og når det gælder den måde, jeg indretter mit hjem på. Kjolen er min seneste boho-besættelse.”

Se min bolig: Anine Bing © Christian Friis
11 / 11

Biblioteket

“Vores bibliotek er et dejligt rum. Jeg har fyldt de gamle hylder med souvenirs fra vores rejser rundt omkring i verden, bøger, magasiner, brætspil og familieportrætter.

Børnene elsker også at lege her, og Bianca bruger tit pladsen mellem vinduerne som scene. Om aftenen optræder hun og synger for hele familien. Vi gav hende en rigtig mikrofon i fødselsdagsgave, og hun er vild med den.”

Mere om Boliger? Få Costumes nyhedsbrev