Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Ukendt // Coop

Denne fine farvekombination bliver et hit i 2018

Du holder nok disse to farver langt fra hinanden – men i virkeligheden burde du kombinere dem, da de komplimenterer hinanden perfekt

Hvert år byder på nye tendenser inden for farvesammensætninger, og i år er det en livlig og feminin version, hvor grøn og lyserød kombineres. Både på vægge, planter og i accessories.

Så giv en varm velkomst til Miami vibes i din bolig, for du kommer til at støde på mange muligheder for at tage den til dig i hjemmet.

Generelt bliver 2018 farvernes år. Det er nu, du skal gå amok, hvis du elsker farver og generelt kan alle bruges. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Vær modig og sæt flere markante nuancer sammen, som du måske tidligere ville have holdt dig fra.

Læs mere om, hvad der også bliver kæmpe hit i boligen i 2018 lige her.

Tendensen kan både bruges i stuen eller soveværelset, hvor du kan forvandle den til et roligt indslag ved at vælge en støvet rosa og sætte sammen med planter og en grøn vægnuance.

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev