Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skærmbillede-2020-10-07-kl.-18.28.10 © Greenify

5 flotte planter, der vil løfte hele din indretning

Giv dit hjem nyt liv med smukke grønne planter, som vil gøre underværker for stuen, soveværelset eller køkkenet

Grønne stueplanter, der pynter i hjemmet

Der er mange gode grunde til at indrette med planter. Flere undersøgelser påviser planternes mange sundhedsfordele, eksempelvis renser de luften og giver et sundere indeklima.

Planter er samtidig en genvej til mere liv og farve i boligen, og derfor vil vi gerne slå et slag for, at alle hjem har mindst én plante.

Her har vi samlet de flotteste grønne planter, som vil gøre dit hjem endnu smukkere.

Skærmbillede-2020-10-07-kl.-17.51.10 © Greenify
1 / 5

Elefantøre

På engelsk kaldes den Caladium, men på dansk har den flotte plante fået navnet Elefantøre efter sine store hjerteformede blade, som kan være alt fra lyserøde, grønne og røde til helt hvide.

GREENIFY
Elefantøre
195 kr.

obliqua_1_ © Jespers Planteskole
2 / 5

Monstera adansonii

Du kender formentligt planten med de store, grønne blade Fingerphilodendron, som går under navnet bloggerplanten? Den populære pante findes i flere afarter, såsom Monstera adansonii, hvis blade har et mere hullet mønster.

JESPERS PLANTESKOLE
Monstera adansonii
120 kr.

Skærmbillede-2020-10-07-kl.-17.55.43 © Greenify
3 / 5

Gummiplante

Takket være sine kraftige er Gummiplanten velegnet til at suge støv og skadelige partikler sig, hvilket gør den til et både pænt og luftrensende bekendtskab.

GREENIFY
Gummiplante
125 kr.

perler_p_snor_99_1__1 © Jespers Planteskole
4 / 5

Halskæderanke

Perlekæder er ikke kun til halsen, men kan også komme i grønne udgaver til dine potteplanter i form af den specielle Halskæderanke. Planten laver lange kæder af runde ærte-lignende knopper og små grønne blade.

JESPERS PLANTESKOLE
Halskæderanke
99 kr.

5708869276370 © Plantorama
5 / 5

Fiskebensplante

Planten har fået sit danske navn på grund af sit fine mønster på hvert eneste blad, hvis hvide eller lyserøde striber minder om tynde fiskeben.

PLANTORAMA
Fiskebensplante
70 kr.