Kendall Jenner | Supermodellen og realitystjernen har købt en noget speciel genstand til sit hjem
© Vogue

Kendall har købt en sofa til 350.000

... og den er knap så køn. Se seneste tilføjelse til supermodellens luksuriøse Hollywood-hjem her

I juli flyttede supermodel og realitystjerne Kendall Jenner ind i sit nye hus i West Hollywood.Et stort, luksuriøst hjem på 500 kvadratmeter, som Kendall (forståligt nok) stadig er i gang med at indrette.

I forsøget på at gøre stuen helt færdig, har Kendall netop tilføjet en meget essentiel og vigtig genstand, nemlig sofaen – men det er ikke en helt almindelig en af slagsen.

Sofaen Boa

Sofaen, som har fået navnet Boa, er designet af brasilianske Campana Brothers. Den er lavet af 120 meter fløjl, der er flettet sammen i en tærte-ligende form – og så koster den cirka 350.000 kroner.

“Jeg indså, at jeg har været rigtig god i forhold til mit møbelbudget. Jeg blev derfor super begejstret og købte denne fantastiske sofa. Den fungerer perfekt i rummet,” skriver Kendall på sin app.

Sofaen, der ifølge designerens hjemmeside tager fire mennesker en hel uge at lave, har nu fået en fast plads i Kendalls stue. Selvom vi nok godt kan blive enige om, at sofaen er ret speciel, så ser den nu ud til at være vildt behagelig – modsat prisen.