Lav din egen smarte beauty dock
© Pinterest / @The Merrythought

Lav din egen smarte beauty dock

Har du brug for at få styr på alt din makeup? Så skal du læse med her – vi guider dig til at lave din egen fine dock, som er perfekt til at holde styr på alle de småting

Når der skal lægges makeup om morgenen, er det smart at have det hele samlet ét sted. Det kan du nemt gøre med en beauty dock, som du helt selv kan lave. Det er nemt, og kræver bare, at du har en bordsav til rådighed – eller en almindelig sav og en gevaldig portion viljestyrke.

Det skal du bruge

En træklods

Bordsav

Forstnerbits i forskellige størrelser

Boremaskine eller søjleboremaskine

Rundt spejl

Sådan gør du

1. Indstil bordsaven til 25 grader og sørg for, at højden på bladet er mindst 1,5 centimeter lavere end tykkelsen på træklodsen, ellers kommer du til at skære klodsen helt igennem – pas naturligvis godt på fingrene.

2. Kør træklodsen igennem bordsaven, og sørg for, at der er et frit stykke bag rillen, så spejlet ikke får overbalance.

3. Brug herefter forstnerbits i forskellige størrelser til at bore huller foran spejlrillen, så de passer til de ting, du vil have stående i docken. Vær forsigtig med at bore, så du ikke får boret for tæt på rillen, hvor spejlet skal stå.

4. Hvis du vil have en mere clean finish, kan du give klodsen en tur med noget sandpapir, så den får lidt afrundede kanter og en blødere overflade.

5. Sæt spejlet i rillen. Står det ikke helt sikkert, kan du fylde noget lim i rillen, før du putter spejlet i, så det står fast.