Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Lyngby Porcelæn

Lyngby-vasen: En designklassiker med mange muligheder

Kender du alle de ting, du kan bruge din Lyngby-vase til?

Du kan spotte Lyngby-vasen i utrolig mange danske hjem, hvor den typisk står med tulipaner eller roser i, men den kan faktisk bruges på mange andre måder.

Skil dig ud fra mængden og benyt vasen i køkkenet, på badeværelset, kontorpladsen eller ved makeupbordet, hvor den både kan pynte og samtidig være praktisk.

Pift dit skrivebord op

En pæn og ordentlig kontorplads har altså bare en indvirkning på motivationen. Brug Lyngby-vasen til at holde styr på de små kontorartikler, så de ikke forsvinder i mængden af noter, mapper og kaffekrus.

Tandbørstekrus

Når du nu alligevel svinger tandbørsten et par gange om dagen, kan du jo lige så godt kigge på noget pænt imens. Find den farve, der passer bedst til dit badeværelse, og skab en sammenhæng imellem de små elementer som tandbørstekrus, håndklæde og sæbedispenserer.

Fremhæv dine kaffekapsler

Lav din egen lille "coffee station" i køkkenet, hvor du kan fremhæve kaffekapslerne i en glasklar Lyngby-vase. Stil eventuelt krus eller andre pynteting, i samme farveskala, ved siden af for at skabe sammenhæng.

Få styr på børsterne

Lyngby-vasen kan også bruges til at opbevare makeupbørster. Du kan eventuelt fylde vasen halvt op med små perler eller kugler, så børsterne står mere fast, hvis du ikke har så mange. Dette er en fin lille detalje i de glasklare vaser uanset farve.

© Lyngby Porcelæn
Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev