Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Cool DIY-projekter til din bolig © Pinterest

Opgradér din bolig med nemme DIY-projekter

Skal der ske noget nyt i dit hjem? Vi har samlet en række gør-det-selv-projekter, som du kan lad dig inspirere af og give dit hjem en mini-makeover

Når du gerne vil forny hjemmet uden at bruge for mange penge, kan du nå langt med gør-det-selv-projekter. De små af slagsen kan ofte laves nemt og hurtigt, og det giver dit hjem et fint, personligt touch med skræddersyede løsninger.

Vi har samlet syv cool DIY-projekter, som du kan forskønne dit hjem med i en ruf.

Råt ophæng til viskestykker

Dette fine ophæng er lavet af læder og et stykke træ, og så er der næsten ikke mere i det. Hæng viskestykkerne op med S-kroge, og vupti, så ser viskestykkerne ti gange lækrere ud i løbet af ingen tid.

Håndklædering til badeværelset

Her er håndklædet hængt op i en kobberfarvet ring, der hænger i en fin læderstrop. Simpelt, flot og ret hurtigt klaret.

Dekorationsstige

Brug den til håndklæder, tøj eller til fine nipsting – den kan lidt af hvert, og det er en cool og anderledes måde at vise tingene frem på.

Nøgleophæng

Har du tendens til at smide nøglerne væk lidt for ofte? Dette nøgleophæng er rimeligt simpelt at lave, og så kan ophænget holde styr på nøglerne for dig.

Enkel magasinholder

Magasiner er fine og dekorative, men det kan også blive for meget og se rodet ud, hvis der ikke er styr på dem. Den smarteste løsning på problemet er en fin magasinholder, som du nemt kan lave, og som bonus kan den også skilles ad.

Lille bord

Mangler du et lille nat- eller sidebord, så kan du da bare bygge dit eget. Du bygger kassen og skruer et par ben eller fire på, og så har du et fint bord, som du kan skræddersy efter dine behov.

Gitter til væggen

Med et metalgitter og et par S-kroge kan du hurtigt få overblik over køkkengrejet, så du ikke behøver at rode skuffen igennem efter pastaskeen gang på gang.

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev