© Sofakompagniet

Sofakompagniet lancerer cool og budgetvenlig Collectors Edition

Sofakompagniet lancerer sin nye ekstravagante Collectors Edition-sofa, skabt i et perfekt samspil mellem råt og romantisk

Den danske møbelnetbutik Sofakompagniet står bag en række unikke limited edition-sofaer, der går under navnet Collectors Edition, hvor designeren får frie tøjler til at lege med former og farver.

Nyeste tilføjelse hedder Fenja og er kreeret af designeren Malene Lillelund, der har blandet det æstetiske med det karakterfulde i et mix af palmeprint, vinklede messingben, stor sædepude i velour og bløde svungne former. Designet er ikonisk og retro-inspireret, men kombineret med nutidige slanke linjer, der giver et feminint og eksklusivt udtryk.

“Da Malene viste mig tegningerne, vidste jeg at sofaen skulle være sommerens Collectors Edition i 2017,” udtaler Sofakompagniets kreative direktør, Cathrine Rudolph.

Sofaen produceres kun i 60 eksemplarer og lanceres i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Schweiz, Belgien og Polen. Hvis du vil sikre dig et af de begrænsede eksemplarer, skal du sidde klar ved tasterne, når den lanceres 23. juni 2017 klokken 10.00 – til en pris på blot 4.999 kr.