© costume.dk

Årets sommerbillede (1)

Vi har fundet den første af tre vindere i vores Nokia Lumia konkurrence på Instagram

Frem til 10. juli kan du deltage i konkurrencen om at vinde den super fede Nokia Lumia 920 ved at uploade dit bedste sommerbillede til Instagram og give det hashtagget #LumiaCostume. Nokia Lumia 920 er verdens mest innovative smartphone med blandt andet Pure View, Pure Motion HD+ skærm, trådløs opladning og med det bedste kamera på markedet (ifølge en lang række tests). Læs meget mere om konkurrencen og telefonen HER. Vi udtrækker tre vindere og har nu fundet den første af de tre.

Vinderen er Betina Ask og Betina siger om billedet:

“Jeg bor i øjeblikket i New York, hvor jeg blogger på www.themodebook.com og er i praktik hos en designer i forbindelse med mit studie på KEA. På billedet var jeg næsten lige ankommet til The Big Apple, og var til mit første rooftop pool party på The James Hotel i Soho i selskab med min søsters veninde, som bor her og ville vise mig byen fra den smukkeste side. Vi nød solen og udsigten over cocktails, imens DJ'en spillede, og jeg tænkte uden tvivl 'jeg vil aldrig hjem herfra'. Det var en fantastisk eftermiddag, som jeg sent vil glemme”.

Stort tillykke til Betina!

Der er stadig to fede Nokia Lumia 920 telefoner på højkant, så skynd dig at tilføje dit bedste sommerbillede og moment på Instagram med hashtagget #LumiaCostume.