Oktober måned på Costume.dk

Læs om nogle af alle de ting, du kan glæde dig til at læse på Costume.dk, når vi i oktober måned sætter fuldt ind på DIG

Vinden begynder så småt at ruske udenfor, og de mørke timer dominerer. Men efteråret behøver ikke være kedeligt, bare fordi du rykker indendøre. Månedens tema på Costume.dk er selvforkælelse, og i oktober vil vi derfor sørge for, at du finder inspiration til at gå efteråret i møde på bedste vis.

Oktober måned skal handle om dig, og hele måneden vil du finde guides til den perfekte kropspleje på Costumebeauty.dk og de lækreste lunende, indendørs fund på Costumeliving.dk. Denne måned får du også en guide til efterårets bedste bøger og film, der vil gå perfekt med en kop varm kakao og uldne sokker i sofaen.

Efterårskollektionerne er landet i butikkerne, men hvad skal du investere i lige nu? Vi guider dig til de bedste køb – både luksusdrømme og highstreetfund – hele oktober måned på Costume.dk.

Dette er kun et lille udpluk af alt det, vi har planlagt til dig – hver eneste dag kan du glæde dig til mellem tre og otte nye historier på Costume.dk. Vi glæder os til at vise dig det hele, og vi håber, du vil læse med.

Hav en fantastisk oktober måned, og husk hyggen!

Kærlig hilsen
Anette Langberg

Digitalredaktør