September måned på Costume.dk

Glæd dig til et stort tasketema, fokus på sæsonens bedste køb og masser af gode overraskelser til dig! Se her noget af alt det, du kan se frem til denne måned

Det er 1. september, og det er nu officielt efterår. Vi har knap nok pakket sandalerne væk, før bladene er begyndt at falde af træerne, og man får allerede lyst til at pakke sig ind i vamset strik og købe efterårets frakke – og du behøver kun lede ét sted for inspiration, for hele måneden vil vi på Costume.dk guide dig til sæsonens bedste køb og største trends.

TASKETEMA Ny sæson betyder også ny taske, og den evige jagt på den perfekte taske – om det er hverdags-, aften- eller træningstasken – kan du september måned jage på Costume.dk, hvor vi har teamet op med det danske taskebrand Adax om et stort tasketema hele måneden.

Udover blandt meget andet, at blive præsenteret for sæsonens flotteste tasker, og få et kig ind i inspirerende kvinders hverdagstasker, giver vi dig også muligheden for at vinde vores egen favorittaske fra Adax' efterårskollektion.

Det var ikke nemt at udvælge favoritten, så derfor er vi rigtig glade for også at give dig en eksklusiv rabatkode til Adax' webshop, så du kan shoppe frit på de virtuelle hylder med 20 procent.

Klik her for at få den eksklusive rabatkode til Adax.dk.

EFTERÅR
Efteråret flytter også ind på vores Beauty-sektion, hvor du bliver guidet efterårsskøn – fra de største makeuptendenser til perfekt hud, når vejret bliver hårdere.

Husk også vores Living- og Fit-sektioner, hvor vi, som altid, vil bringe den bedste inspiration, når det kommer til indretning, sundhed og træning.

De kærligste hilsner

Anette Langberg
Digitalredaktør