Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

192P0389_gallery_0

Adventskonkurrence: Vind et perlevedhæng fra Ro Copenhagen til en værdi af 3.600 kr.

I låge nummer to af vores adventskalender gemmer sig et smukt vedhæng med tre funklende diamanter – og du kan deltage her.

Ro Copenhagen står bag eksklusive smykker og vedhæng, som både er elegante, originale og tidløse. Nu har du muligheden for at vinde deres populære Fryd Pink perlevedhæng med en unik rosa barokperle og tre funklende diamanter, som har en værdi af 3.600 kroner.

Smykket er fremstillet i 18 karat rødguld. Det er guld af højeste kvalitet, der har en lang levetid, så du kan have glæde af det i mange år frem, hvis du er så heldig at vinde. Sidste chance for at tilmelde dig konkurrencen er 2. søndag i advent d. 5. december kl. 23.59, og vinderen trækkes og får direkte besked mandag d. 6. december. Held og lykke!

Om det fine vedhæng, du kan vinde

Det er smykkedesigner Helle Leiberg Nissen, der står bag Ro Copenhagens håndlavede guldvedhæng. Vedhænget har organiske barokperler, som er et produkt af naturen – og derfor findes der ikke to vedhæng, som er ens. Det er fremstillet med diamanterne TDW 0.075ct TW.VS og 10 x 8 mm lyserød ferskvandsperle.

Vær opmærksom på, at det kun er vedhænget, som udloddes – der medfølger ikke en kæde.

Tilmeld dig konkurrencen her