advent jul konkurrence adax cecilie takse skuldertaske mode design

Julekonkurrence: Vind cool taske fra Adax

Deltag her i vores julekonkurrence, og bliv den heldige vinder af en ekstra lækker gave til dig selv

22. december 2017 af kommerciel redaktion for Adax

Det er et af de bedste tidspunkter på året, for julen er virkelig over over os! Derfor har du nu mulighed for at vinde en skøn julegave til dig selv. Du kan nemlig vinde en cool taske fra Adax, som er den helt perfekte ledsager til både fester og hverdage. Med dens sort/hvide flettede mønster, vil den altid kunne give dit look et lille twist.

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE?
Adax er et af de mest cool taske-brands i Skandinavien, som laver lækre lædertasker i høj kvalitet. Det hele startede i 1982 i en kælder i København med ambitioner om at skabe smukke tasker. Siden er Adax vokset, men hver og én taske bliver stadig håndlavet med fokus på detaljerne. 

HVORDAN VINDER JEG?
Du skal blot svare rigtig på nedenstående spørgsmål senest 24. december 2017 klokken 16:00.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.799 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilket år blev Adax stiftet?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste