Vind produkter fra Bjørn Axén

Vind 5 hårprodukter fra Bjørn Axén

Costume har fødselsdag, og i den anledning kan tre heldige læsere vinde fem skønne produkter fra Bjørn Axén til en værdi af 1.220 kroner

6. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Tre heldige læsere vil vinde en serie bestående af fem lækre hårprdukter fra Bjørn Axén. Serien indeholder en shampoo, en balsam, en saltvandsspray, en stylingcreme og en hårolie.

Björn Axéns Organic-serie er formuleret med skånsomme organiske og økologiske ingredienser. Serien består af fem pleje- og stylingprodukter, der indeholder minimum 95 procent naturlige ingredienser og minimum 10 procent økologiske ingredienser. Aloe Vera, nordiske sukkerroer og rapsolie samt berigende olier fra blandt andet sheatræet, jojoba, solsikke og havtorn plejer håret og gør det blødt og smidigt. Hele serien anvender duft med naturlige, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blid og luksuriøs velvære.

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.220 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad indeholder Bjørn Axéns Organic-serie?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste