Zalando fashion week zalando studios copenhagen fashion week

Vind billetter til Zalando Studios under Copenhagen Fashion Week

Modeugen er over os, og nu har du mulighed for at komme med sammen med Zalando. Se, hvordan du deltager her

7. august 2017 af Kommerciel redaktion for Zalando
Den københavnske modeuge står for døren med en hel masse shows, arrangementer og fester henover ugen, for at præsentere næste års kollektioner fra danske brands. Hvis ikke du allerede skal med, så kan du nu får muligheden for at tage del i den inspirerende uge.
 
Hvad kan jeg vinde?
 
Vi udlodder nemlig 2x30 billetter til Zalando Studios, der finder sted allerede i morgen, tirsdag den 8. august.
 
Men hvad er Zalando Studios? I samarbejde med Copenhagen Fashion Week slår Zalando dørene op til et inspirerende univers, hvor designere, bloggere og redaktører sætter fokus på skandinavisk mode.
Du vil få helt eksklusivt adgang til en række modeshows på Copenhagen Fashion Week’s talentscene, og dagen afsluttes med lækre cocktails ved havnen til sprød musik af Emilie Lilja. Sidst men ikke mindst kan du glæde dig til goodies fra blandt andre Zalando, POSY og Jane König.
 
Hvad: Zalando Studios
Hvor: Papirhallen på Papirøen i København
Hvornår: 8. august kl. 15.00 - 21.00
 
Hvordan deltager jeg?
 
Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest i aften, d. 7. august, kl 20.00. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar, hvorefter vinderne vil få direkte besked.
 
Præmien har en samlet værdi af 3.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. I skal selv afholde alle eventuelle udgifter, der ikke er inkluderet i præmien. 

Hvor foregår Zalando Studios?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste