Vind de perfekte accessories til en værdi af 10.000 kroner

Én heldig læser har nu mulighed for at vinde et sæt bestående af 3 items fra Oh! by Kopenhagen Fur

17. oktober 2016 af Redaktionen

Nu kan du blive den heldige vinder af dette ultimative accessory-sæt fra Oh! by Kopenhagen Fur.

Sættet består af en Abbex shopper bag, som er den smukke og praktiske arbejdstaske, som har plads til alt fra computer til aftenmakeup. Tasken er udfærdiget i kalvelæder og smukt dekoreret med detaljer i minkpels og ruskind. Værdi: 7.000 kroner.

En Beate Phone Bag er den perfekte følgesvend, når after work-drinken skal indtages. Tasken kan både bruges crossbody og over skulderen og rummer fint mobil, kortholder og læbestift. Værdi: 2.100 kr.

Og en Alivia Pom Pom er den perfekte charm, som vil pifte ethvert outfit op. Charmen kan nemt attaches både Abbex, Beate eller en hvilken som helst anden taske. Værdi: 900 kr.

Vil du vinde det eksklusive accessory-kit til en samlet værdi af 10.000 kroner, så svar på følgende spørgsmål senest d. 6. november 2016.


Hvilken slags pels er Abbex-tasken beklædt med?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Costume's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste