© Anna Stokland / PR

Vind de populære børster fra Mason Pearson til en værdi af 2.040 kroner (AFSLUTTET)

Den håndlavede børste fra Mason Pearson giver et mere glansfuldt hår – og så holder den hele livet.

Hvis du spørger Costumes skønhedsredaktør, er der én børste, der er alle andre overlegne, og det er Mason Pearsons. Vi vil gerne forkæle en af vores læsere med to af de ikoniske børster fra Mason Pearson og har derfor allieret os med Studio Cim Mahony, så du kan blive den heldige ejer af ikke bare én, men to Mason Pearson-børster.

Hvad gør børsten så særlig?
Mason Pearson-børsten blev udviklet i 1885 og er bygget på en håndlavet pude med meget præcis afstand mellem de adskilte børstehår, der forsigtigt masserer hovedbunden, stimulerer hårrødder og hårsække, øger blodgennemstrømningen og distribuerer naturlige olier fra hovedbunden ud i længderne, så hårtoppen fedter mindre, og længderne får smuk glans. Du kan derfor med fordel børste dit hår med mange børstestrøg, da de alle er med til at gøre dit hår sundere og holde det pænt imellem hårvaskene.

Mason Pearsons hårbørster er lavet til at passe til forskellige hårtyper og -længder, så der er noget, der passer til ethvert hår. Det handler bare om at vælge den rigtige. Se boksen herunder.