Vind taske fra Alexander McQueen

Vind designertaske fra Alexander McQueen

Costume har fødselsdag, og i den anledning har du nu mulighed for at vinde Alexander McQueens taske The Box Bag til en værdi af 14.320 kroner

12. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

En heldig læser kan vinde den smukke taske The Box Bag fra Alexander McQueen, der har en værdi af 14.320 kroner. Taskens design er inspireret af antikke silhuetter og skattekister, den er produceret i Italien og udført i blødt gedeskind. Tasken er både udstyret med en lang hank i skind og to fine kæder i guld, så den både kan bruges som cross body-taske og clutch.

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.320 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. 


Hvad er tasken lavet af?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste