Vind eksklusivt smykkesæt fra Ole Lynggaard Copenhagen med Costume

Vind eksklusivt smykkesæt fra Ole Lynggaard Copenhagen

Giv hverdagen et pift af luksus med dette smukke smykkesæt, som har en værdi af 5.000 kroner. Deltag i konkurrencen her

10. januar 2017 af Redaktionen

Selvforkælelse og luksus i hverdagen? Det siger vi ikke nej til. Og det er præcis det ønske, der bliver opfyldt med smykkekollektionen Silver Edition fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Kollektionen er inspireret af naturen og skovens små vidundere med fine grene, små agern og skæve blade. De spinkle naturelementer i mørkt sterlingsølv skaber – i kombination med mosgrønne ædelsten og strålende brillanter – luksuriøse smykker med et elegant farvespil.

Designerne bag kollektionen er Charlotte Lynggaard, som i dag er kreativ direktør i Ole Lynggaard Copenhagen, og hendes far Ole Lynggaard, der grundlagde virksomheden tilbage i 1963.

HVAD KAN JEG VINDE? 

To heldige læsere kan nu vinde et sæt smykker fra Silver Edition-kollektionen: En Leaves-ring og et sæt tilhørende Nature-øreringe håndlavet i sterlingsølv. Værdi per sæt 5.000 koner.

SÅDAN DELTAGER DU

Alt du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest d. 8. februar 2017.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 5.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


HVOR ER INSPIRATIONEN TIL KOLLEKTIONEN FUNDET FRA?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste