Vind en eksklusiv taske fra danske Decadent

Du har muligheden for at vinde en elegant håndtaske fra Decadent til en værdi af 4.400 kroner

7. november 2016 af Redaktionen

Det danske brand Decadent blev grundlagt i 2005 med udgangspunkt i én enkelt taske. I dag er firmaet og kollektionerne vokset. Det klassiske look udgør essensen af Decadent, og kollektionernes variation afspejles i de mange farver og forskellige skindkvaliteter.

Nu har tre Costume-læsere mulighed for at vinde en New handbag with pocket i farven ‘black’ eller ‘alligator charcoal’. Tasken er en redesignet klassiker med en ny frontlomme, og er med sin lange, aftagelige rem perfekt til hverdags- brug. Tasken har en værdi af 4.400 kroner.

SÅDAN DELTAGER DU:

Vil du vinde håndtasken, skal du svare på følgende spørgsmål senest den 6. december 2016:


Hvilket år blev Decadent grundlagt?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste