Vind et sommeroutfit fra Becksöndergaard

Costume fylder 15 år, og derfor får du nu mulighed for at vinde et helt look fra Becksöndergaard til en samlet værdi af 1.746 kroner

3. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Sommervejret går hånd i hånd med smukt sommertøj, bare ben og luft til fødderne. Nu har to heldige læsere mulighed for at vinde et helt outfit, som er perfekt til en lun sommerdag. Præminen inkluderer en af sæsonens populære skjortekjoler, et par behagelige sandaler, en bikini med små blomster og et lille tørklæde, som kan bruges både i håret og om halsen. Præmien har en samlet værdi af 1.746 kroner.

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.746 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Præmien inkluderer en fin bikini. Hvilket mønster har den?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste