Vind lækre produkter fra Jurlique

Costume har fødselsdag, og i den anledning får du nu mulighed for at vinde produkter fra Jurlique til en samlet værdi af 1.185 kroner

1. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Tre heldige læsere kan vinde tre produkter fra Jurlique til en samlet værdi af 1.185 kroner. Præmien indeholder et serum, et øjenserum og en natcreme. Alle tre produkter tilhører Herbal Recovey-serien, som giver ekstra fugtighed til huden og indeholder stærke urter, der opbygger hudens naturlige forsvar.

Præmien indeholder: 

Herbal Recovery Advanced Serum 30 ml

Herbal Recovery Advanced Eye Serum

Herbal Recovery Night Cream

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.185 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad indeholder præmien?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste