Jane Kønig smukke konkurrence

Vind øreringe fra Jane Kønig

Måske er 13 dit nye lykketal? Præcis så mange Costume-læsere kan nemlig vinde de spritnye Big Sun-øreringe fra Jane Kønig.

10. august 2017 af Redaktionen

Du kan nu blive en af de første til at få fingrene i de nye, smukke øreringe, som Jane Kønig netop har lanceret.

Den danske smykkedesigner har altid været fascineret af antikke ting, og inspirationen til Big Sun-øreringene har hun fundet i antikke solspejle, som har den særlige aura, vi oprindeligt kender fra kranse til religiøse gurer.

Jane Kønigs øreringe danner facon som en sol, og de trekantede, hule spidser er placeret lodret ud fra øreflippen, når du tager øreringene på. På én gang moderne og unikke i både form og design. Og smukke, kan vi tilføje.

Hvad kan jeg vinde? 

13 Costume–læsere kan nu snart smykke sig med de nye Big Sun–øreringe fra Jane Kønig. Øreringene er skabt i mat, forgyldt sølv, måler 40 milimeter i diameter og har en værdi af 950 kroner per par.

Sådan gør du

Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 6. september 2017. Er du en af de heldige 13 vindere, kontaktes du per mail.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 950 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad inspirerede Jane Kønig til de nye Big Sun–øreringe?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste