Droseros fra Organic Apoteke.

Vind økologiske produkter fra Organic Apoteke

Forkæl din hud med økologiske produkter fra Organic Apoteke til en værdi af 1.074 kroner

23. marts 2010 af Costume

Du kan blive den heldige vinder af lækre produkter fra Organic Apoteke. Du kan vinde Body Cleanser Gel, Body Hydrate Oil, Detox Facemask og Droseros fra Organic Apoteke. Præmien har en værdi af 1.074 kroner. 

Body Cleanse Gel er en luksuriøs brusegele, der renser din hud helt uden brug af skrappe ingredienser. Og så er den blid nok til babyer.
Body Hydrate Oil er en let og ikke-fedtende kropsolie, som du også kan bruge som massageolie.
Droseros er en ansigts- og kropsspray, der afkøler, fugter og opfrisker, og derfor er den perfekt, når du skal på sommerferie.
Detox Facemask er en rensemaske, der trænger dybt ind i huden og trækker urenheder ud. Grønt mudder fjerner tilstopninger, mens det mineralrige mudder fra Det Døde Hav heler. Økologisk papaya-ekstrakt eksfolierer og giver en klar og strålende hud.

Produkterne fra Organic Apoteke er skabt fra certificerede økologiske botaniske olier, ekstrakter og naturligt forekommende mineraler. Og de indeholder hverken parabener, syntetiske ingredienser, alkohol eller petrokemiske stoffer.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål senest mandag 26. april. Vinderen får direkte besked.


Indeholder produkterne fra Organic Apoteke parabener?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste