Vind serum, som optimerer hudens sundhed

Costume har fødselsdag, og i den anledning får du nu mulighed for at vinde et serum fra Bioeffect til en værdi af 945 kroner

10. juni 2017 af Redaktionen

Hip hurra! Costume fylder 15 år – og det er dig, der får fødselsdagsgaverne. I løbet af juni måned kan du nemlig deltage i en række fødselsdagskonkurrencer her på Costume.dk med uimodståelige præmier. 

HVAD KAN JEG VINDE? 

Fire heldige læsere kan opnå en glat og sund hud med et lækkert og effektivt anti age-serum fra Bioeffect. Serummet indeholder den celleaktiverende EGF vækstfaktor. Ved daglig brug vil man forbedre hudens elasticitet og reducere fine linjer og rynker. Serummet indeholder ikke konserveringsmidler, farvestoffer og parfume.

SÅDAN DELTAGER DU

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest 5. juli 2017. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 945 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad indeholder serummet fra Bioeffect?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste