Skjorte fra Bitte Kai Rand til 1.099 kroner.

Vind skjorte og bælte fra Bitte Kai Rand

Bliv forårsklar med ny skjorte og bælte fra danske Bitte Kai Rand

2. marts 2010 af Costume

Du kan vinde en herreinspireret oversize skjorte og et råt nittebælte i skind fra Bitte Kai Rand. Skjorten har en værdi af 1.099 kroner og bæltet af 599 kroner.
Bitte Kai Rand har designet tøj i eget navn siden 1981 og er kendt for sit unikke design af grafiske former og spændende snit. Denne sæson er stilen er baseret på det bedste af Bitte Kai Rands unikke dna. Afslappet, sofistikeret og overraskende i en hyldest til den kvindelige krop.
Med Bitte Kai Rand tilbage i førersædet står forårskollektionen 2010 i farvernes og den holistiske tankegangs tegn. Farverne med en regnbue af delikate og alligevel markante pastelagtige farver og det holistiske i form af en helstøbt kollektion, hvor kvaliteter, farver og modeller udgør en vifte af muligheder, som kan kombineres frit uden at svække kollektionens klare visuelle budskab. Du kan læse mere på Bittekairand.dk.
For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål senest mandag 5. april. Vinderen får direkte besked. Husk at skrive din tøjstørrelse i kommentarfeltet.

 


Siden hvornår har Bitte Kai Rand designet tøj i eget navn?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste