R0 smykke konkurrence, vind smukke diamantøreringe

Vind unikke ørestikker med diamanter fra danske Ro

Lys hverdagen op med personlige bogstaver i ørerne, der glimter med hver sin signaturdiamant og har en værdi af 2.200 kroner

31. maj 2017 af Redaktionen

Det er det nye danske smykkemærke Ro, som står bag de elegante, håndlavede ørestikker. De fås i både rødguld og hvidguld, og som noget særligt på den danske smykkescene, er guldet af hele 18 karat, og hvert smykke har en signatur i form af en diamant i meget høj kvalitet.

Designeren bag Ro, Helle Nissen, blev forelsket i den ro og fordybelse, hun oplevede, da hun designede sit allerførste smykke, og den følelse gav energi og lyst til mere. Det blev starten til Ro, som vil levere personlige smykker, der holder længe – fordi de er designet med en passion for ærligt design, godt håndværk og ægte kvalitet.

HVAD KAN JEG VINDE?

Fem Costume-læsere kan nu vinde et sæt personlige ørestikker i rødguld eller hvidguld med valgfrie bogstaver eller tal sat med signaturdiamanter. Værdi per præmie: 2.200 kroner.

SÅDAN DELTAGER DU

Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 5. juli 2017. Er du en af de heldige fem vindere, kontaktes du per mail, hvor du skal oplyse, hvilke to bogstaver eller tal, du ønsker dig, og om du vil smykkes med rødguld eller hvidguld. 

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 2.200 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilken karat guld er Ro-smykker lavet af?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste