Nyt interiørmagasin: Min Stil

Få masser af inspiration til bolig og garderobe, når 16 cool skandinaviske kvinder inviterer indenfor i Costumes nye bookazine

Min Stil er Costumes første bookazine, en blanding af en bog og et magasin, hvor du får masser af inspiration til at præge dit hjem.

I bookazinet har vi samlet 16 cool og inspirerende skandinaviske kvinder, der hver især eksklusivt inviterer os indenfor i deres hjem og garderober.

Du kan finde Min Stil i din lokale 7-Eleven, og smugkigge på indholdet herunder.

“Jeg planlægger sjældent mine interiørkøb, men jeg kan se, at motiver af dyr og natur tiltrækker mig. Det giver mig ro. Jeg har brug for en pause fra job og stress, når jeg er hjemme, og naturen er så fredelig, smuk og ægte.”

Se den norske influencer Hanneli Mustapartas fantastiske lejlighed i Oslo.

I et gammelt byhus i Indre København bor Stephanie Laraignou Blom, PR- og marketing manager hos MN Retail, der repræsenterer mærker som Isabel Marant og Marc Jacobs, med sin mand og deres to børn.

“Vores hjem er et miks mellem meget moderne kunst og antikviteter. Vi slæber også altid en masse med hjem fra ferie,” fortæller Stephanie om sin indretning, der er både personlig og indbydende.

I luksuriøse omgivelser i L.A. bor den danske designer Anine Bing.

“Jeg voksede op i et meget boheme-præget miljø. Vi var fem søskende, og mine forældre var ægte hippier. Det er helt sikkert noget, der har påvirket min stil – både når det gælder den måde, jeg klæder mig på, og når det gælder den måde, jeg indretter mit hjem på.”

Du kan finde Min Stil i 7-Elevens butikker rundt om i landet.