Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Costume nummer 85/maj 2009 © costume.dk

Nyt nummer af Costume

Se forårets bedste accessories, mød de hotteste it-girls, og få skønhedstips af modellerne bag de mest eksklusive skønhedskampagner lige nu

Torsdag 2. april 2009 udkommer Costume nummer 85. Se, hvad du kan glæde dig til:

Artikler: 40 forårsaccessories efter stil Uanset om du er til fristende candyflossfarver, luksuriøse amazoneitems, ruskindssko på den ladylike måde eller rå sandaler, er der tilbehør til dig. Find de accessories, der passer til lige præcis din forårsstil.

Et key-item eller en ny garderobe? Vil du have meget eller lidt, men godt? Et svært og klassisk shoppevalg, som vi giver dig overblikket over. Se designertasken og -kjolen, du drømmer om - og se, hvor mange fine sager du kan få for de samme penge. Valget er dit.

De har 'det' It-girls har en unik tiltrækningskraft. Vi bliver inspireret af deres stil, motiveret af deres mod og tænker på dem som indbegrebet af en tid. Mød verdens første it-girl, og se de nye og fremtidens it-girls.

**Skønhed

Kampagnemodellerne** Hilary Rhoda, Chloë Sevigny og Anne Hathaway. Stjerne bag tre af de mest eksklusive skønhedskampagner lige nu fortæller om deres yndlingsprodukter og giver dig deres bedste tips til, hvordan de holder sig smukke.

LÆS MERE I COSTUME NUMMER 85

Det næste nummer af Costume udkommer torsdag 30. april 2009.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev