© costume.dk

Nyt nummer af Costume: Catwalk special

I dette nummer af Costume får du sæsonens vigtigste tendenser fra catwalken - også på budget

Det nye nummer af Costume udkommer 10. januar 2013

Det er nu du skal læse med, hvis du gerne lige vil vide lidt om, hvad der er i det nye nummer af Costume, inden du (selvfølgelig) køber det.

Ikke nok med, at vi har den evigt smukke Helena Christensen på forsiden, så har vi også et interview med hende inde i bladet, hvor vi har stillet Helena 13 spørgsmål til livet, kærligheden og hendes tanker om det nye år.

Vi har også spækket vores trend-sider med masser af tendenser fra den nye sæson og guider dig til looks'ne med shoppingtips, hvad enten du er til luksus eller budget.

Det er i dette nummer af Costume du kan finde de største og vigtigste tendenser fra catwalken for forårs- og sommersæsonen 2013 og få shoppingtips til, hvordan du får stilen og kan gå foråret i møde superhot!

Og så har vi set nærmere på ham der Hedi Slimane, der netop er kommet til Ysl og nu har fjernet Y'et og gjort det til Saint Laurent: Hvad betyder han for modehuset?

Du skal da læse om tre smukke kvinder og hvordan de styler deres yndlings highstreetkøb samt hvor de finder det bedste highstreet.

Derudover har vi stillet skarpt på de modeuger, som vi har deltaget i: 5 byer, 33 dage og 393 shows, og vi har lavet en dagbog derfra kun til dig.

Læs også om bøgernes Youtube og mød duoen bag det hippe Rag & Bone, som vi savler over her på redaktionen.

Moderedaktionen har lavet smukke modeserier til dig, hvor du får de vigtigste looks fra de danske designere fra den nye sæson samt forårets tendenser på budget.

Du kan glæde dig til at bladrer de sidste sider af Costume igennem, da vi har fyldt dem med lækker shopping, sneakers, de bedste læbepomader samt februars skønneste nyheder.

Få også sandheden om olie og de aller bedste beauty-køb på budget. Og så har vores skønhedsredaktør snakket med alverdens eksperter og fået dem til at give jer deres bedste tips.

Slut af med en guide til nogle af verdens bedste highstreetmærker og kom med ind i Leigh Lezarks garderobe.

OG så skal du selvfølgelig huske at deltage i månedens konkurrence om en Boston Bag fra Celiné til en værdi af 13.400 kroner. DELTAG HER.

Av for den - det var mange gode timers underholdning, hygge og selvforkælelse du kan få med det nye nummer af Costume. Er du fristet til at få det med hjem? Det kan vi godt forstå. Skynd dig at købe nummeret eller tegn et abonnement lige her, så du er sikker på at få Costume hver måned.

Smugkig i det nye Costume her:

Costume nummer 131 udkommer 7. februar 2013.