Costumes forsidemodel Elsa Brisinger i blazer, strik og skjorte fra Acne.
© Sune Czajkowski

Nyt nummer af Costume: Festkjoler

10 stilfulde nytårskjoler + Hot nu - modellen, looket og it-tasken

Glem alt om tøjkriser op til nytårsaften. I det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 17. november, viser 10 fashionistaer dig deres nytårskjole og -sko, så du kan blive inspireret til dit nytårs-outfit.

Andrea Friis Laursen, pr-manager for Won Hundred, vil fejre nytårsaften i kjole fra Altewai.saome til 12.999 og sko fra Won Hundred til 2.000 kr. ...

Se, hvad der er hot nu. I det nye nummer giver vi dig need to know-tjeklisten. Her er alt det, der rykker lige nu, og som du ikke vil gå glip af i Danmark og resten af modeverdenen - for eksempel sko med glimmer.

Sko fra Jimmy Choo til ca. 9.300 kr. hos Net-a-porter.com. ...

Inderst inde. Lad dit lingeri være en del af dit look til din næste fest. Find bh'en, der passer til din yndlingskjole, og få kjolen til at smyge sig til kroppen med lidt hjælp.

Vis gerne dit lingeri frem, og brug det som et element i dit outfit. Dolce & Gabbana viser hvordan. Til højre: bh fra La Perla til 2.500 kr. og trusser fra La Perla til 1.499 kr. ...

Byt dig sund. Med små ombytninger i dagens måltider kan du easy peasy gøre din mad langt sundere og blive mæt i meget længere tid.

Før: Hjemmelavet pastaret med spaghetti med tomatsauce og revet parmesanost over. Nu: Hjemmelavet pastaret med grovpasta, wokstegte grøntsager og kyllingekød i sød tomatsauce. Foto: Kim Vadskær ...

Med det nye nummer af Costume får du også et ekstra tillæg: Costume Awards.

For første gang lancerer Costume nu en kæmpe fashion-afstemning. Der er ingen fornem jury, der er ingen fest for kun 500 V.I.P-inviterede. Det er ene og alene jer Costume-læsere, der afgør, hvem der vinder.

Klik her, og stem på dine Costume Awards-favoritter.

...

I det nye nummer af Costume kan du også møde designerne, du ikke troede på, se skønhedsredaktørens favoritter og meget mere.

Costume 117/januar udkommer 15. december.