Nyt nummer af Costume: Modespecial

Bliv guidet til, hvordan du shopper til ny sæson, og lad dig inspirere af vores 399 nye hits til efteråret

Costume 150 © costume.dk
1 / 7

Costume 150

Denne måned er det Costume nummer 150, der rammer butikkerne, og det fejrer vi blandt andet ved at give dig en ekstra stor shoppeguide med efterårets 150 bedste køb. Derudover stiller vi skarpt på Anna Wintour, Samsøe & Samsøes fashionable udvikling samt hvordan du shopper din nye efterårsgarderobe uden at blive skizofren af sæsonforvirring og tendenser.

Vi har også kigget arkiverne igennem og fundet de største stilikoner fra de seneste 150 numre af Costume, og vi giver dig en accessoryguide, så du altid kan kende forskellen på stiletter og pumps eller toten og lægetasken.

Vi er super stolte af dette efterårs modespecial, og vil gerne fortælle og vise dig det hele, men du skal jo selv opleve det. Smugkig lidt i magasinet her, og så håber vi, at du løber ned i kiosken og køber det, så vi kan dele efteråret sammen.

Portræt af Anna Wintour
2 / 7

Portræt af Anna Wintour

Hun er frygtet og beundret - og modens absolutte førstedame. Anne Wintour er en 'must know' personlighed i modebranchen. Vi tegner et portræt af redaktøren på amerikansk Vogue, der giver dig et indblik i hendes magt og betydning.

150 fund til dit efterår
3 / 7

150 fund til dit efterår

Det er 150 magasiner og 12 år siden, at du kunne læse første udgave af Costume. Det fejrer vi med en guide til 150 fantastiske musthaves til dit efterår.

Garderobeguide
4 / 7

Garderobeguide

Vi har spurgt tre stilfulde kvinder, hvor mange penge de bruger på ny sæson, og set på både de gode og dårlige køb i forhold til, hvor mange gange de har brugt tingene.

Du får også gode råd omkring planlægningen af sæsonens køb - både fra damerne her, men også i vores artikel omkring moodboards, og hvordan et sådan kan hjælpe dig med at undgå fejlkøb og undgå at få en skizofren garderobe, når sæsonen skifter.

Easy chic
5 / 7

Easy chic

Denne måned har vi tre smukke modeserier til dig.

Easy chic (billedet), som sætter fokus på et miks mellem det maskuline og feminine med en blød farvepalet.

Sensommerdage, der inspirerer til et mere grunget efterårslook med masser af ternede skjorter, denim og tynde tanktoppe.

Internationale designere, der viser dig de største tendenser fra de største internationale modehuse.

  • og som altid kan du shoppe alle de tre modeserier på budget på de efterfølgende sider.
Botox og restylane
6 / 7

Botox og restylane

Vi har talt med en fan og en modstander, der hver især fortæller om deres holdning til - og ikke mindst erfaring med - kosmetiske indgreb. Mød dem, og bliv klogere.

Få det optimale ud af din træning
7 / 7

Få det optimale ud af din træning

Du træner og træner, men synes ikke, at resultatet er derefter? Få 9 simple råd til, hvordan du får mere ud af din træning og kommer i bedre form.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev