Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få inspiration til din sommerfeststil i det nye nummer af Costume. © Morten Lauersen

Nyt nummer af Costume: Sommerkjoler

Bliv klar til sæsonens fester + Mød Danmarks mest glamourøse kvinder

Kjoler, clutches, festtoppe og -sandaler. I det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 16. juni, får du masser af inspiration til din feststil. Du kan blandt andet vælge mellem 40 kjoler, hvad enten du er til hvide, blå, røde, grønne, grå eller sorte kjoler.

Kjole fra Carven til 2.700 kr., kjole fra Reiss til 1.800 kr. og kjole fra Zara til 270 kr. © Morten Andersen

Kjole fra Carven til 2.700 kr., kjole fra Reiss til 1.800 kr. og kjole fra Zara til 270 kr. Se mange flere kjoler i det nye nummer af Costume. ...

De fester på Ibiza og i Las Vegas, er yderst velplejede og elsker at dresse op i korte kjoler. Mød tre ud over det sædvanlige glamourøse, danske fashionistaer, og bliv selv klar til fest.

35-årige Kristina Korsholm bor i LA og er skuespiller, model og forfatter. Og er ikke bange for at skille sig ud i glam'ede outfits.

35-årige Kristina Korsholm bor i LA og er skuespiller, model og forfatter. Og er ikke bange for at skille sig ud i glam'ede outfits.
... Sol, sandaler, strandture = tørt hår, hård hud og makeup, der løber. I det nye nummer af Costume kan du se, hvordan du undgår 10 af sommerens mest typiske skønhedsproblemer.

Glem alt om hår, der klasker, varme fødder i ballerinaerne og hård hud på fødderne. I Costume 111 får du de bedste tips til at løse dine beauty-problemer. © Scanpix

... Der var engang, hvor modeller måtte klare sig uden makeup-artister, hvor Margaret Thatcher blev inspireret af en dansk moderedaktør, og hvor Nørgaard paa Strøget fik Christiania til at gå i kakifarvede sko. Få den danske modebranches historie gennem fem årtier.

55-årige Bente Lundquist (tv.) var i 1970'erne model. "Jeg husker særligt en serie for det britiske magasin Nova, hvor jeg skulle stå en hel dag og svinge hovedet ned mellem benene og op igen, så håret stod op i luften," siger Bente Lundquist.
...

Du kan også læse et stort interview med Eva Mendes, se, hvilken solcreme der passer til netop din hudtype og meget mere i det nye nummer af Costume.

Husk, at du også kan få Costume på din iPad - køb det i App Store. Se mere her.

Costume nummer 112/august udkommer torsdag 21. juli.