Costume nummer 109/maj. © Dennis Stenild / Filter

Nyt nummer af Costume: Sommershopping

Se sommerens 22 ultimative items, mød Sharin Foo, og få en guide til sommerens 3 smukkeste hårlooks

I det nye nummer af Costume, der udkommer onsdag 20. april, får du masser af inspiration til din sommershopping. Du kan blandt andet se de 22 ultimative items til din sommergarderobe.

Taske fra Balenciaga til 8.095 kr.

Shopperen er en af sommerens musthaves. Vælg den i en smuk sommerfarve som denne fra Balenciaga til 8.095 kroner. Du kan også læse et stort interview med The Raveonettes-sangerinden Sharin Foo. "Vi fester ikke længere, fordi det bliver forventet af et rockband. Vi fester, når der er noget at fejre," siger Sharin Foo til Costume.

Sharin Foo.
© René Dupont / Filter

Sharin Foo. Foto: René Dupont / Filter. I det nye nummer kan du også få svaret på, hvordan det kan være, at du pludselig tager tendenser som colorblocking, frugtprint og bredskyggede hatte til dig, selvom du svor, at du aldrig ville hoppe med på netop de tendenser.

Citrusprint hos Stella McCartney og colorblocking hos Jil Sander.
© Scanpix

Citrusprint hos Stella McCartney og colorblocking hos Jil Sander. Foto: Scanpix. Prøv en af sæsonens tre smukkeste hårlooks. I Costume nummer 109 får du nemlig en guide til, hvordan du får voluminøse krøller, det casual-chikke hår og den lave hestehale.

Skab en chik og skødesløs frisure med midterskilning som hos Isabel Marant. Foto: Scanpix.
© Scanpix

Skab en chik og skødesløs frisure med midterskilning som hos Isabel Marant. Foto: Scanpix. I det nye nummer får du også en stor jeansguide, topmodellen Anja Rubiks skønne tips, svar på skønhedens FAQ og meget mere.

Costume nummer 109 udkommer også på iPad. Indholdet er det samme som det trykte magasin, men det er layoutet på en ny og superfin måde udviklet specielt til iPad. Magasinet kan du købe hos iTunes - den første udgave er gratis, men derefter er prisen den samme som det trykte magasin (47,95 kroner). For at få magasinet skal du fra din iPad gå ind i iTunes Store og søge på Costume.

Costume 110 udkommer torsdag 19. maj, og allerede torsdag 28. april udkommer det næste nummer af Costume Skønhed.