Smugkig i det nye luksusnummer af Costume

Vi genoptager succesen fra sidste år og udgiver vores septembernummer som en bog. Læs mere om månedens musthave her

Hardcover © costume.dk
1 / 8

Hardcover

Modeverdenens september issues er altid et musthave, og denne måneds Costume er ingen undtagelse (hvis vi selv skal sige det). Måske er du endda så heldig, at du stadig har sidste års hardcover med Oh Land på forsiden stående, og så kan du jo smide denne skønhed hjem på hylden til hende.

Hele nummeret er opbygget som en brugbar A-Z guide, hvor vi giver dig alt det, som du skal vide om efteråret og den nye sæson på 212 overraskende sider. Intet er som det plejer, og alt er kastet op i luften og faldet smukt ned igen.

Det er den skønne Helene Christensen, der pryder forsiden, og du kan her smugkigge i magasinet og se, hvad det er, du får, når du køber Costume 149.

Indholdsfortegnelse
2 / 8

Indholdsfortegnelse

A alt til efterår
B bedst klædte
C cloudy dreams
D Diane von Furstenberg
E eviggyldige key items
F fall forward
G Gia Coppola
H hello, beauty!
I it-taskens mester
J join the club - insta-shopping
K klædt på til efteråret
L let på tå
M moodboards
N neoladylike
O cOllab Envii x Pernille Teisbæk
P ponchoen er tilbage
Q q&a: kosttilskud
R romance for livet - klassiske skønhedsprodukter
S streetstyle
T tweet tweet #nysæson
U under solen
V vs. sport & fashion
W weekend getaway
X xtravagant
Y yndlingskollektioner
Z zoom ind på dit efterår

B for bedst klædte
3 / 8

B for bedst klædte

Vi har kåret Danmarks ti bedst klædte kvinder og tager en snak med dem om stil, inspiration og shopping. Du får et indblik i deres inspirerende garderobeskabe og en guide til, hvor de shopper.

E for eviggyldige key items
4 / 8

E for eviggyldige key items

Efterårssæsonen byder på et væld af nye tendenser og items, der kan opdatere din garderobe. Vi guider dig til, hvordan du styler de forskellige fund.

F for fall forward
5 / 8

F for fall forward

Du får tre smukke modeserier i Costume 149, og denne har vores moderedaktør, Maiken Winther, været i New York for at skyde. Den kan inspirere dig til en casual efterårsstil med simple silhuetter, herrebukser, bløde silkeskjorter, delikate strikitems og sneakers.

I for it-taskens mester
6 / 8

I for it-taskens mester

Vi kunne også have skrevet I for interview, for vi har talt med wunderkind Nicolas Ghesquière, der har rykket designerstol fra Balenciaga til Louis Vuitton. Mød ham til en snak om en hæsblæsende start på et nyt kapitel, præstationsangst og håndskrevne breve.

M for moodboards
7 / 8

M for moodboards

Dyk ned i syv danske designeres inspirationskilder og universer, der rækker lige fra krigsfilm til dyrenes verden, og lad dig inspirere til din egen efterårsgarderobe. Hvilket mærke er din favorit denne sæson?

V for sport vs. fashion
8 / 8

V for sport vs. fashion

Sportssko er blevet til sneakers, og gummisålerne er kommet på catwalken. Mode og sport hænger tættere sammen end nogensinde før. Vi har kigget nærmere på dem, der gør det bedst: Nike, Adidas og Puma.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev