Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Camilla Thers Larsson

Moderedaktør, 39 år

Mail: camillal@costume.dk

Udannelse: Kunsthistorie på Københavns Universitet

Det gør mig glad

“Møder med inspirerende mennesker er så umådeligt livsbekræftende. Det kan være livsklogsskab eller et menneske, der er så passioneret omkring kunst, værk, arbejde, retning i livet. Er der noget, der nærmer sig det, er det at støde på smukke vintagefund eller gemte antikke skatte på markeder, i familiens gemmer eller antikbutikker rundt om i verden.”

Hvilken kendt person ville du helst spise middag med?

“Jane Birkin. Jeg vil høre om indspilningen af La Piscine og Blow Up, hendes sydfranske somre, kærligheden til Serge og hvordan hun betragter sin omverden idag. Men også Yoko Ono ville jeg blive lykkelig for at sludre med en stund – om kærligheden til John, deres symbiose og hendes kunstsyn.”

Hvad har du mest af i garderoben?

“Vintage. Sjælen, kvaliteten, nostalgien. Især fra Hermès, Celine og YSL Rive Gauche fra 80'erne og Prada og Alaia slut 90'erne, som jeg finder hos Time's Up Vintage, CBN Vintage, Paloma Vintage og Jerome Vintage. Der er noget i tiden, der giver dem relevans igen, men først og fremmest er det sjælen og tiden, der gør, at jeg føler mig hjemme og omfavnet i netop disse stykker design.”

Mere om Mød redaktionen? Få Costumes nyhedsbrev