Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Marie Alkestrup

Marie Alkestrup

Skønhedsredaktør, 28 år

Mail: Mariea@benjamin.dk

Uddannelse: Cand. comm i kommunikation fra Roskilde Universitet.

Hvilket skønhedsprodukt kan du ikke leve uden? Uh, som fanatisk skønhedsentusiast kan jeg simpelthen ikke vælge ét, men jeg ville nødigt undvære min Strobe Cream fra Mac, min vippebukker og den nye Fix It-concealer fra Dior.

Hvad har du mest af i garderoben? Hvidt og glitrende tøj, hvilket er ret upraktisk, fordi hvidt tøj er så sart, og sølv- og guldglitrende tøj er bare en anelse larmende til hverdag. Til gengæld kan glitter altså live selv den mest grå mandag op, og jeg vil råde alle til at prøve det.

Hvad skal du købe denne sæson? Den røde læbestift, Rouge charnel, fra Chanels nye Le Rouge-kollektion, en oversize skjorte, og så har jeg lige investeret i mit første leopardmønstrede item i form af en frakke fra Baum und Pferdgarten

Yndlingsmusik? Jeg elsker næsten musik lige så højt, som jeg elsker skønhed og hører alt fra The Rolling Stones, The Strokes og Børns – og så får jeg vist problemer på hjemmefronten, hvis jeg ikke nævner min kærestes musik: Sherpa.