Anne skal have sin gulvlange kjole fra By Malene Birger på til sin venindes bryllup.

10 items til festkjolen

Anne skal til efterårsbryllup i kjolen fra sidste sommer. Men hvordan skal hun style den?

Kære Miss Costume

Min dejlige veninde skal giftes til oktober, og der skal være fest. Jeg har allerede bestemt, hvad jeg skal have på. Nemlig denne lange By Malene Birger-kjole, som jeg har vedhæftet et billede af. Tøjkrisen er altså afværget. Næsten. For kjolen er fra sidste år, hvor jeg havde den på til et sommerbryllup. Om den så er blevet umoderne i mellemtiden, gør ikke noget for mig. Den klæder mig nemlig ret flot, hvis jeg selv skal sige det. Og så er det heller ikke så tit, at den fine sag bliver luftet... :-)
Men jeg vil gerne se anderledes ud end til sidste bryllup. Dengang havde jeg et par tynde sandal-stiletter og nogle fine guldsmykker på. Men hvordan kan jeg style den nu, så den sidder lige i skabet til en efterårsfest?

På forhånd tak for hjælpen!

Bedste hilsner Anne

Kære Anne

Tusind tak for din mail. Det er en smuk kjole, du har tilføjet din festgarderobe. Den gør sig smuk og enkel, når den står alene med stiletter og smykker. Men da der er tale om et efterårsbryllup, så bliver den fine robe nok en anelse for kold.
Style kjolen med en let kort jakke, bolero eller et sjal. Vælg en matchende nuance, så kontrasten ikke bliver for skarp. Det giver et mere eksklusivt look. Lad taljen være i fokus, så du ikke drukner din figur. Når du vælger overdel, så lad den skære over taljen.
Gå efter et enkel smykke-look. Eller vælg en statement halskæde eller ring til pegefingeren, der skaber en rå kontrast til den fine kjole.
Vælg et par lukkede pumps. De er festlige, men skåner stadig fødderne mod det kølige efterårsvejr.
Jeg har fundet nogle items, der kan inspirere dig til din styling. Nogle af dem er i den noget dyre ende, men slå et smut forbi vintage-shoppen Fn92shop.com, her kan du finde lignende secondhand-skønheder til gode priser. Foruden en masse fine klæder, byder butikken på et væld af hatte, smykker og masser af fine ting, der giver din festrobe det perfekte touch. Se de 10 fund i galleriet til højre.
Håber i får et smukt bryllup med en efterfølgende skøn fest.

Kærlig hilsen Miss Costume

Skriv til miss@costume.dk