Sangerinde og skuespiller Sky Ferreira dyrker rock-looket med en rå læderjakke og svagt lyserødt hår

10 seje læderjakker

Brevkasseredaktør Miss Costume har fundet 10 cool læderjakker til Mette

Kære Miss Costume

Jeg skal købe en ny læderjakke og er meget i tvivl om, hvad der er den bedste investering. En Rick Owens-agtig sag i sort eller alternativt en helt klassisk bikerjakke uden detaljer. Jeg er til det minimalistiske og klassiske og bryder mig ikke om at tingene ser for "mærkelige" ud. Men på den anden side vil jeg heller ikke gå i et med tapetet. Hvad vil dit råd være? Er begge dele lige klassiske? Og har du eventuelt et par gode forslag?

På forhånd tak :-)

Med venlig hilsen Mette

Kære Mette

Tak for din mail. Det er en mindre investering, når garderoben skal forkæles med en ny læderjakke. Derfor skal man altid granske butikkerne og prøve løs, inden dankortet køres igennem. Du skal investere i en jakke, der komplementerer din stil og får dig til at føle dig godt tilpas. Hvis du er til det feminine og bløde, vil jeg klart anbefale dig at købe en læderjakke a la Rick Owens. Er du mere til det skarpe og underspillede look, skal du satse på den klassiske bikerjakke med rå detaljer. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde en læderjakke, der passer til din figur.
Jeg har fundet ti cool læderjakker i forskellige prisklasser til dig, som du kan se i galleriet til højre. Brug læderjakken til alt fra en T-shirt og sneakers til feminine kjoler og høje stiletter.

Kærlig hilsen Miss Costume

Har du også et mode- eller skønhedsspørgsmål, så skriv til miss@costume.dk.