© OTTO Copenhagen

3 tips: Sådan finder du de helt rigtige briller til dig

Læs, hvordan du med tre gode råd finder frem til de briller eller solbriller, der passer bedst til dig og din stil.

Rundt, ovalt, firkantet eller hjerteformet? Klassisk design, casual eller cool? Der findes mange forskellige ansigtsformer og endnu flere stiludtryk, når det kommer til briller og solbriller.

Det er ikke altid ligetil at finde det rette par, der klæder netop dit ansigt og som samtidig passer ind i garderoben.

Vi har samlet tre gode råd til at finde de briller, der passer til dig og din stil.

© OTTO Copenhagen

1. Vælg brilledesign ud fra din ansigtsform

Vi kender alle sammen situationen, hvor de flotte briller eller solbriller, man har set i gadebilledet eller på Instagram, bare ikke er det samme, når man prøver dem på. Alle har forskellige ansigtsformer, og derfor er det ikke alle brilledesigns, der passer til dit ansigt.

Er du i tvivl om, hvilket design du skal gå efter, så brug tid på at finde ud af, hvad der kendetegner dit ansigt, og hvad der passer til din frisure, så dine briller eller solbriller fremhæver dine bedste træk.

Læs vores guide her: Find de rette solbriller til din ansigtsform

© OTTO Copenhagen

2. Dine briller understreger din stil

På samme måde som sko, tasker og smykker er med til at skabe et look, kan briller eller solbriller også fuldende dit outfit. Overvej brillestellets form og farve, og tænk det ind i din garderobe, så det matcher din stil.

Er du for eksempel til kølige og klassiske toner i din garderobe eller kan du lide accessories med spræl og stærke farver? Dine briller og solbriller skal passe til dig og dine behov. Så giv dig god tid til at overveje, hvordan dine briller kan styles til hverdag og fest, og hvilket design, der bedst understreger din stil.

© OTTO Copenhagen

3. Prøv brillerne inden du beslutter dig

Det kan være en stor beslutning at vælge briller og solbriller. Det har ikke bare betydning for dit udseende, men også for din stil og det, du gerne vil udstråle. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at udvælge og prøve forskellige brilledesign og stel.

Et godt råd er at prøve brillerne hjemme i ro og mag, hvor du kan se dem på i varierende belysning samt prøve dem til forskellige outfits, så du sikrer, at de passer til din stil.

Med det nye, danske eyewear-brand OTTO Copenhagen kan du for eksempel få en prøvepakke tilsendt med fire forskellige stel, så du kan prøve dem derhjemme foran spejlet. På denne måde, kan du mærke kvaliteten mellem hænderne, se dem sammen med forskellige outfits, og herefter bestille dem, du bedst kan lide.

Om OTTO Copenhagen

OTTO Copenhagen er et nyt, dansk eyewear-brand, der laver håndlavede designerbriller og solbriller i moderne, nordisk stil til budgetvenlige priser.

Brillerne fremstilles af kvalitetsmaterialer uden brug af plastik under bæredygtige forhold på en familieejet fabrik i Norditalien.

Med OTTO Copenhagens service ”Try at home” kan du få tilsendt en prøvepakke med fire brillestel, som du kan prøve derhjemme, inden du beslutter dig.

Alle briller fås til en fast pris på 1.300 kr. og kommer med tynde højkvalitetsglas inklusiv alle overfladebelægninger og hærdning.

Se hele kollektionen her eller følg med på OTTO Copenhagens Instagram