© @JOELYKKE

3 unikke brands du kun kan shoppe via Instagram

Kunstneriske brands dukker op her og der på social medier, og er ofte svære at spore tilbage til. For, hvad var det nu det hed, det seje brand jeg fandt på instagram i sidste uge? Vi viser dig tre slow-fashion brands, vi har fundet igennem instagram, og som vi mener fortjener meget mere af din opmærksomhed.

Bæredygtighed og håndværk er en fælles tilgang disse tre brands deler. Det er både smukt og unikt, samtidig med du støtter den kreative branche. Tag et smut forbi Gabigamel_, NoodleJewels og Taigal_on's instagram og vær ikke bleg for at spørge om hjælp, vejledning og priser. Der er altid en anledning til at købe et smukt item med en historie af godt håndværk i baggagen.

© @JOELYKKE

Gabigamel_
Et legende og farverigt univers med en bæredygtigt tilgang. Gabigamel skaber tøj ud af overskudsmaterialer, der alle bliver syet i Gabi Gaméls studio i København. Visionen er at skabe tøj, der passer til alle og kan bæres af alle. Følg med på Instagram, hvis du vil have fat i en af deres unikke styles, da der kun er et begrænset udvalg af hver item, der blandt andet byder på todelte sæt, boleroer og kjoler. Alle prisvenlige og smukke og tilmed bæredygtige. Der er helt sikkert noget fra Gabigamel, som du vil elske at have i din garderobe. Et virkelig spændende univers, vi synes du skal tjekke ud.

© @NOODLEJEWELS

NOODLE JEWELS
Noodle Jewels skaber innovative smykker, der bliver sammensat af gamle perler og sat på nye snore. Oftest er snorene lavet af nudel-lignende sølv, som pynter fint mellem hver perle. Perlerne er gamle arvestykker eller glemte skatte, som sammensættes på ny. Noodle Jewlels er et mærke, der tænker nyt og legende, og de smukke designs pynter til enhver anledning - både til hverdag og til fest. Du skal dog være hurtig, når nye smykker sættes til salg, da de er populære og hurtigt bliver udsolgt. De smukke smykker forhandles via Instagram og i genbrugsbutikken Szoba på Saxogade i København.

© @TAIgAL_ON

TAIGAL_ON
Taigal_on’s smukke håndværk bliver ikke glemt foreløbig, når først du har spottet de unikke styles på Instagram. Inspirationen til sine designs får hun fra venner, sociale medier og tilfældige mennesker hun møder på gaden. Alle items er produceret af restgarn, hvilket kræver et kreativt blik for den helt rigtige sammensætning. Det første jeg lagde mærke til ved Taigal_on var de smukke farvekombinationer, som hun gang på gang formår at skabe. Designprocessen beskriver hun selv som både systematisk og kaotisk, hvilket tydeligt giver de smukkeste resultater gang på gang. En insta-shop du virkelig ikke vil misse.