© Victor Jones

5 ting, stilfulde kvinder aldrig gør

At følge en trend slavisk er et absolut no-go! Få styr på din stil, og læs de andre fashion faux pas lige her

Du kender dem sikkert. Eller måske er du en af dem? Kvinderne, der altid har helt styr på deres stil, og som altid ser ud til at have det godt med dem selv og det tøj, de har på.

Det handler ikke kun om at have personlig stil. Der er flere gode tips til at undgå fælder i prøverummet og finde outfits, der aldrig slår fejl.

Selv om det kan være svært at sætte en finger på præcis, hvad det er, stilfulde kvinder gør, så findes der i hvert fald fem ting, som de ALDRIG gør. Og dem finder du herunder.

Den første og største fejl er at følge en trend udelukkende, fordi det er en trend. Stilfulde kvinder ved, hvad der klæder dem, hvad der ikke gør, samt hvad der passer til deres personlige stil.

2. Klæder sig på for andre mennesker

Det er ingen hemmelighed, at stilfulde kvinder går op i mode, men de klæder sig udelukkende for deres egen skyld – ikke for andres. Det handler om at gå klædt, så man selv er tilfreds.

© Victor Jones

3. Klæder sig i tøj, der ikke passer eller sidder dårligt

Stilfulde kvinder kender værdien af at have en god skrædder. Små ændringer og tilpasninger kan virkelig gøre underværker for dit outfit.

4. Klæder sig i noget, de ikke føler sig tilpas i

Hvis du ikke føler dig tilpas i et outfit, så lad være med at tage det på. Det kan nemlig sagtens ses, hvis du føler dig beklemt – og så er det ligemeget, hvor smart tøjet er.

5. Behandler deres tøj ringe

Lad være med at smide dit yndlingstøj i en stor bunke på gulvet! Det har selvsagt en negativ effekt på dit outfit.

Stilfulde kvinder værdsætter deres garderobe højt og behandler den godt. Det betyder at hænge eller folde tøjet, så det ikke bliver krøllet eller tager skade.