© Anna Stokland

5 voksne modeprofiler vi finder inspirerende

Disse erfarne modeprofiler inspirerer hver eneste dag et utal af mennesker på Instagram – inklusiv os selv.

Grece Ghanem

Grece Ghanem må være definitionen af en vaskeægte influent. Faktisk er vi så inspireret af det 58-årige modeikon, Greece Ghanem, at hun optrådte på forsiden af Costumes forårsmagasin. I interviewet lød det således fra Grece:

"Da jeg var yngre, havde jeg en bestemt opfattelse af, hvordan min krop skulle se ud, men efterhånden som jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere accepterende over for min krop og kan se skønhed i at være ældre og anderledes."

Malene Malling

Malene Malling er en klassisk dansk modeprofil, der med sine mange år som både chefredaktør og forlægger har etableret sig i den danske modebranche.

For 2 år siden lancerede Malene det eksklusive modebrand, La Bagatelle, som hun driver ved siden af sit livsstilsbureau, Malling.com, der har eksisteret siden 2003.

Anja Camilla Alajdi

Anja Camilla Alajdi arbejder til daglig som designer og stylist, og hun har i den grad fingeren på pulsen, hvad angår de danske og internationale modetendenser. I øjeblikket ser vi frem til efteråret 2023, hvor du kan opleve Anja Camilla Alajdi og Søren Le Schmidt som værter på DR's nye program – Danmarks Næste Designer.

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe har været modeekspert gennem årtier, og hun har beskæftige sig med kunst og mode det meste af livet. I dag arbejder hun som kreativ konsulent og kunst-kurator.

Cath har tidligere arbejdet i PR-branchen, hvor hun har været ansvarlig for en del af de største internationale modehuse såsom Louis Vuitton og Max Mara, hvilket blot er én af de mange årsager til, at Cath er så erfaren særligt i den eksklusive del af modebranchen.

Lotte Mørch

Lotte Mørch er indehaver af Mørch Fashion, og hun er også kreativ direktør hos Mørch & Rohde. Lotte er en ægte style-guru, og hun klæder sig generelt indenfor rammerne af den klassiske parisienne style, hvilket er naturligt med hendes mange rejser til Paris.

For nyligt medvirkede Lotte i Costumes faste format, 4-outfits med, hvor hun endnu engang inspirerede os med sin personlige stil. Se Lottes outfits lige her.