Streetstyle sneakers
© Anna Stokland

10 udsagn alle os, der kun går i sneakers, kan relatere til

På redaktionen er vi flere, der er vilde med det komfortable fodtøj. Det fik os til at grine af alle de overvejelser, vi gør os, hver gang vi har tænkt os at hoppe i stiletterne en lørdag aften, men alligevel ender i sneakers.

Sneakers kan bare noget, som andet fodtøj ikke kan. De er frem for alt behagelige, og så tilfører de lidt kant til ens outfit.

Der er en lang række fordele ved sneakers – måske endda så mange, at det kan være svært at undgå dem, når du skal vælge fodtøj.

På redaktionen har flere en forkærlighed for det komfortable fodtøj, hvilket fik os til at overveje, om andre mon også kan genkende følgende situationer:

  1. Når du har slidt hul i dine favoritsneakers, men nægter at smide dem ud og stadig bruger dem. De kan vel altid bruges på en festival.
  2. Når du føler dig som verdens mest cool person i dine nye sneakers. Hvem kender ikke "yes-følelsen" af at have fået fingrene i den rette model i den rette størrelse, når de ellers er udsolgte?
  3. Når du har gennemgået samtlige sider med nørdede sneakers-fora og internationale sneakers-hjemmesider for at opstøve det helt rigtige par. Og ikke mindst følelsen af sejr, når en fremmed person nikker anerkendende af dine sneakers, fordi hun ved præcis, hvor svære de har været at opstøve.
  4. Når en person kommer til at træde dig over tæerne, mens du er iført dine nye sneakers, og du kan mærke en følelse af vrede vokse inden i dig, men du forsøger at holde dig i skindet.
  5. Når du havde planlagt dit outfit efter de højhælede sko, som du gang på gang tvinger dig selv til at komme ud af døren i, men alligevel ender ligesom alle andre byture: i sneakers. Hvad nytter det i grunden også at forsøge sig med et par feminine stiletter eller støvler, hvis man alligevel ikke føler sig tilpas? Sneakers for the win.
  6. Når du forsøger at gøre så meget ud af resten af dit festoutfit, at du kan tillade dig at hoppe i dine sneakers.
  7. Når du til gengæld kan give den max gas på dansegulvet hele natten uden ømme fødder – modsat dem i høje hæle. Yes – igen var sneakers det rette valg.
  8. Når du alene med dit fodtøj altid kan skabe en sporty og cool kontrast i din stil.
  9. Når ballerinaer er det værste fodtøj, du kunne forestille dig at tage på.
  10. Når du gang på gang ikke kan finde et par sokletter, der ikke afslører deres sorte kant oven for dine hvide sneakers. Og det der pyt-øjeblik, når du indser, at en lille soklet-kant aldrig har skadet nogen.

Håndplukket til dig