Balenciaga Day-taske til ca. 5.035 kr. hos Farfetch.com

Bliv ikke snydt, når du køber drømmetasken

Azadeh har forelsket sig i en Balenciaga-taske hos Farfetch.com, men er i tvivl om sikkerheden

Hej Miss Costume

Jeg har i sinde at købe en Balenciaga-taske, modellen Classic Day. Jeg har fundet tasken på Farfetch.com, og jeg vil høre dig, om jeg kan stole på denne hjemmeside? Jeg er lidt i tvivl, da jeg synes, tasken er billigere end på de andre hjemmesider, men de er selvfølgelig også amerikanske, så det kan jo også skyldes kursen.

På forhånd mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen Azadeh

Kære Azadeh

Tak for din mail. Det er altid vigtigt at tage sine forholdsregler, når man handler på nettet. Farfetch.com har kontor i London, og du kan trygt shoppe hos dem. Der er dog et par ting, som du skal være opmærksom på. Farfetch.com er en webshop med flere butikker under samme tag, samme produkt kan altså have vidt forskellig pris og leveringsomkostninger afhængigt af, hvilket land og butik du køber fra.

Køber du flere ting fra forskellige butikker, kan forsendelsen hurtigt løbe op, da varerne bliver sendt fra forskellige steder. Vær også opmærksom på, om dine varer bliver sendt fra et sted, hvor der bliver lagt told og moms oveni. Husk derfor altid at tjekke told- og momsreglerne, når du handler uden for EU. Se mere om reglerne for told og moms på Postdanmark.dk.

God fornøjelse med dit lækre Balenciaga-køb.

Kærlig hilsen Miss Costume

Har du også et mode- eller skønhedsspørgsmål, så skriv til miss@costume.dk.