Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Buksedragt fra Just Female til 700 kr.

Buksedragten er sæsonens musthave

Ida har kun råd til at købe én ting dette forår. Miss Costume råder hende til at gå efter buksedragten

Kære Miss Costume Jeg er desværre kommet til at lave et lidt for stort overtræk på min konto de sidste par måneder. Men den nye sæson er jo kommet, og det kan jeg ikke ignorere. Derfor vil jeg høre, hvad jeg skal gå efter dette forår, hvis jeg kun må købe én ting?
Hilsen Ida

Kære Ida Tak for din mail. Og jubii for den nye sæson, der giver os en undskyldning for at shoppe, selvom vores konto personligt er blevet ramt af finanskrise. Når du kun kan købe én ting dette forår, skal du gå efter buksedragten. Heldragten, som allerede kom frem i efteråret, er ikke til at komme uden om i en sæson, hvor både Chloé, 3.1 Phillip Lim, Stella McCartney, Diane von Furstenberg og Marc by Marc Jacobs har forskellige, korte som lange, udgaver af buksedragten. Fælles er dog, at de sidder løst på kroppen. Derfor kan det være en god idé at sætte et bælte i taljen, så du ikke mister din figur.
Klik her, og få shoppetips til sæsonens it-item - buksedragten.Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål? Så skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev